Mikroekonomie 1 : pro bakalářské studium - Faltová Leitmanová, Ivana, 1964-; Alina, Jiří, 1976-; Petrách, Filip, 1985-; Šetek, Jaroslav, 1968-; Volek, Tomáš (Ekopress, 2018)
Učebnice přibližuje základní téma a problémy z oblasti mikroekonomie.
Keywords: mikroekonomie; microeconomics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)