Příliš inteligentní na to být šťastný? : výjimečná inteligence - dar či prokletí? - Siaud-Facchin, Jeanne, 1957- (Ekopress, 2017)
Autorka jakožto klinická psycholožka rozebírá v knize úskalí vysoké inteligence, a to nejen v kontextu psychologickém, ale také sociálním.
Přeloženo z francouzštiny
Keywords: talent; inteligence (schopnost); rozvoj osobnosti; intelligence; personality development; populárně-naučné publikace; popular works