Jak se žije v České republice : průvodce pro cizince - Celunova, Jelena Aleksandrovna; Tvrdíková, Sylva, 1942- (Ekopress, 2016)
Příručka o cizince, která pojednává o české kultuře, jazyce, státních symbolech, gestech a pozdravech, kulturních zvycích, gastronomii či historii či významných českých osobnostech.
Keywords: kultura a společnost -- Česko; culture and society -- Czechia; Česko -- reálie; Czechia -- history and geography; příručky; handbooks and manuals