Revize ČSN EN ISO 9001:2016 : zkušenosti s aplikací normy v praxi - Becková, Monika (Verlag Dashöfer, 2018)
Přehled změn a porovnání ČSN EN ISO 9001:2009 a nové verze ČSN EN ISO 9001:2016 (norma zaměřená na zlepšování systému managementu kvality). Porovnání obou verzí, změny a nové požadavky, které revize normy přinesla v jednotlivých oblastech.
Keywords: management jakosti; ISO 9001 (norma jakosti); quality control; ISO 9001 Standard; příručky; komentáře; handbooks and manuals; commentaries