Hodiny z olova - Denemarková, Radka, 1968- (Host, 2018)
Román, inspirovaný autorčinými pobyty v Číně, je obsáhlou a mnohovrstevnou kritickou reflexí poměrů v této asijské velmoci, ale i stavu západní společnosti.