IPv6 : internetový protokol verze 6 - Satrapa, Pavel, 1964- (CZ.NIC, z.s.p.o., 2019)
Publikace vysvětluje principy a mechanismy, na kterých IPv6 stojí, formát datagramu, adresování, automatickou konfiguraci, směrování i pokročilé prvky. Věnuje se metodám, umožňujícím přechod od staré verze protokolu k nové.
Keywords: IPv6 (internetový protokol); síťové protokoly; IPv6 (computer network protocol); computer network protocols; příručky; handbooks and manuals