Contemporary Czech Society - Lyons, Pat, 1969-; Lyons Kindlerová, Rita, 1974-; Svoboda, Tomáš (Institute of Sociology of the Czech Academy of Sciences, 2016)
Postoje současné české společnosti k různým problémům z oblastí historie, sociologie, psychologie, ekonomiky a sociologie.
Keywords: společnost -- Česko; Češi; národní mentalita; názory a postoje -- Česko; hodnotová orientace -- Česko; society -- Czechia; Czechs; national characteristics; views and attitudes -- Czechia; value orientation -- Czechia; Česko -- sociální poměry; Česko -- společnost a politika; Czechia -- social conditions; Czechia -- society and politics; kolektivní monografie; collective monographs