catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Falšování potravin
Description
Falšování potravin
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Čížková, Helena, 1973-
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
Verlag Dashöfer,
[2019]
Subjects:
potraviny
kvalita potravin
hygiena potravin
>
Česko
kontrola potravin
>
Česko
analýza potravin
>
Česko
potravinové právo
>
Česko
foodstuffs
food quality
food hygiene
>
Czechia
food quality control
>
Czechia
food analysis
>
Czechia
food law
>
Czechia
monografie
monographs
ISBN:
978-80-87963-88-3
Physical Description:
114 stran ; 30 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
978-80-87963-88-3
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Šokující pravda o výrobě potravin, aneb, Co byste měli vědět před nákupem potravin? : šílené krávy to není všechno-
by: Pollmer, Udo, 1954-, et al.
Published: (2001)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Advances in food diagnostics
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Bezpečnosť potravín
by: Golian, Jozef, 1966-
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Riziká pro produkcii potravín
by: Angelovičová, Mária, 1953-
Published: (2013)
×
Loading...