Jezuitská kultura v českých zemích = Jesuitische Kultur in den böhmischen Ländern - Zand, Gertraude, 1964-; Newerkla, Stefan, 1972- (Host, 2018)
Kniha se zabývá působením a vlivem jezuitského řádu v českých zemích.