Karikaturisti : polylegran a obrazový humor 60. let - Ryška, Pavel, 1974- (Paseka ; Vysoké učení technické v Brně, Fakulta výtvarných umění, 2018)
Monografie věnovaná karikatuře, vizuálnímu humoru a satiře v Československu druhé poloviny 50. a v 60. letech 20. století.