Holocaust - Emmert, František, 1974- (Mladá fronta, 2018)
Encyklopedie přibližuje téma holocaustu ze všech možných úhlů pohledu a popisuje jednotlivé historické momenty, které vedly ke genocidě Židů, nacistickou propagandu i život a smrt v koncentračních a vyhlazovacích táborech.