Velká kniha komiksů - Novák, Miloš, 1909-1988 (Plus, 2019)
Obsáhlý průřez tvorbou autora od úplných počátků po pozdní práce. Na čtenáře čekají humorné gagy, satirický strip, western, detektivní thrillery, kosmické sci-fi, historické příběhy, příhody klukovských part i polodokumentární komiksy o průkopnících na poli techniky a létání. U většiny prací se přitom podařilo dohledat originály, a tak jsou vytištěny v kvalitě, jakou nemělo ani jejich první vydání. Nakladatelská anotace. Kráceno.
"Kniha vychází u příležitosti 110. narozenin Miloše Nováka"
Keywords: Novák, Miloš, -- 1909-1988; 20. století; komiksy -- Česko -- 20. století; comics -- Czechia -- 20th century; komiksy; výbory; comics (graphic works); selected works