catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Modelování fermentace laktózy...
Description
Modelování fermentace laktózy
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Měřínský, Pavel
(Dissertant)
Other Authors:
Kolomazník, Karel, 1938-
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
Zlín,
1993
Subjects:
fermentace
laktóza
modelování
diplomové práce
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Description not available.
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
by: Chodáková, Kateřina
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
by: Válková, Petra
Published: (2017)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Stanovení obsahu laktózy v jogurtech v závislosti na době skladování
by: Minářová, Alena
Published: (2011)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Modelování fermentačních reakcí pro biodegradabilní plasty diplomová práce
by: Koňaříková, Anna
Published: (2000)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Fermentation : a practical approach
Published: (1990)
×
Loading...