Stavební zákon : komentář - Machačková, Jana (C.H. Beck, 2018)
Komentované znění stavebního zákona na základě stavu k 1. 1. 2018.
Přehled použitých právních předpisů
Keywords: stavební právo -- Česko; building law -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries