Deutsche Grammatik : ein Übungsbuch für Fortgeschrittene - Šemelík, Martin; Kloudová, Věra; Šimečková, Alena, 1932-2005; Doležal, Jiří, 1956- (Karls-Universität, Karolinum Verlag, 2019)
Cvičebnice německé gramatiky pro pokročilé studenty filozofických a pedagogických fakult.