Zákon o mediaci : komentář - Horáček, Tomáš, 1972-; Svatoš, Martin; Olík, Miloš, 1976- (Wolters Kluwer, 2018)
Komentované znění zákona o mediaci na základě právního stavu k 1. 1. 2018.
"Právní stav komentáře je ke dni 1.1.2018"--Rub titulní stránky
Kniha je dostupná také v ASPI a jako e-kniha
Keywords: mediace -- Česko; mediation -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries