Rodinné právo - manželství : výklad k manželství a výběr z důležitých soudních rozhodnutí, zejména Nejvyššího soudu v oblasti rodinného práva podle hlavy I. občanského zákoníku - Polišenská, Petra; Feberová, Radka; Stuchlík, Zdeněk (Musíš znát..., 2017)
Na každou část knihy navazuje rozsáhlý výběr nejdůležitější judikatury ke konkrétní problematice. Publikace díky své srozumitelnosti a systematickému přístupu představuje vynikající pomůcku nejen pro studenty právnických fakult, ale i pro odbornou či laickou veřejnost. Nakladatelská anotace. Kráceno.