Rozvíjíme environmentální cítění dětí - Andresková, Jenny; Kubecová, Markéta; Kukačková, Michaela; Suchardová, Lenka; Zemanová, Kateřina (Raabe, 2018)
Náměty na aktivity a hry pro předškolní děti zaměřující se na environmentální výchovu. Od budování vztahu k přírodě až po pochopení významu vody pro život a třídění odpadu.