Komerční bezpečnost - Kameník, Jiří, 1951-; Brabec, František, 1940- (Wolters Kluwer, 2019)
Souhrn norem a metod bezpečnostní činnosti uplatňovaných soukromými bezpečnostními službami.
Keywords: bezpečnostní služby -- Česko; detektivní služby -- Česko; ochrana majetku -- Česko; osobní bezpečnost -- Česko; security services -- Czechia; detective and investigative services -- Czechia; protection of property -- Czechia; personal safety -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs