Modelové scénáře pro vybrané zátěžové situace = Model scenarios for selected stress situations : monografie (Policejní akademie České republiky v Praze, 2018)
Monografie popisuje scénáře různých krizových situací a navrhuje postupy pro jejich řešení.
100 výtisků
Keywords: bezpečnostní management -- Česko; krizový management -- Česko; krizové situace -- Česko; havarijní plánování -- Česko; modelování a simulace -- Česko; safety management -- Czechia; crisis management -- Czechia; crisis situations -- Czechia; disaster planning -- Czechia; modeling and simulation -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs