Sláva republice! : oficiální svátky a oslavy v meziválečném Československu - Hájková, Dagmar, 1962-; Horák, Pavel, 1983-; Kessler, Vojtěch, 1985-; Michela, Miroslav, 1978- (Academia : Masarykův ústav a Archiv AV ČR, v.v.i., 2018)
Státní svatky a oslavy významných historických událostí v předmnichovském Československu.
Keywords: 1918-1938; svátky -- Československo -- 1918-1938; státní svátky -- Československo -- 1918-1938; feasts -- Czechoslovakia -- 1918-1938; national holidays -- Czechoslovakia -- 1918-1938; Československo -- společnost a politika -- 1918-1938; Czechoslovakia -- society and politics -- 1918-1938; kolektivní monografie; collective monographs