Sláva republice! : oficiální svátky a oslavy v meziválečném Československu - Hájková, Dagmar, 1962-; Horák, Pavel, 1983-; Kessler, Vojtěch, 1985-; Michela, Miroslav, 1978- (České moderní dějiny, 2018)
Státní svatky a oslavy významných historických událostí v předmnichovském Československu.