Sociální avýchovné procesy - Vařacha, Pavel; Vařachová, Jana; Jašek, Roman, 1965- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2016)
"Tato skripta poskytují budoucím učitelům informatiky ucelený zdroj informací pro studium předmětu Sociální a výchovné procesy. Hlavním cílem skript je navýšit budoucím učitelům klíčové kompetence pro zvládání výchovných situací v rámci jejich pedagogické praxe. V publikaci přitom naleznete pestrou škálu sociálních a výchovných témat jako je tvořivost, motivace, agrese nebo sebevýchova. Látka ve skriptech je formulována s přihlédnutím k posluchačům technických oborů."--Autorské resumé