Filosofie pro učitele informatiky - Vařacha, Pavel; Vařachová, Jana (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2016)
"Skripta zpřístupňují čtenářům úvod do základních filozofických okruhů se zvláštním přihlédnutím ke specifickým potřebám posluchačů technických studijních oborů. Informace předávané těmito skripty se zaměřují především na rozvoj klíčových kompetencí budoucích učitelů v širším rámci jejich filozofického nadhledu. V první části skripta pokrývají jednotlivá dějinná období od počátků filozofie až po konec 20. století. Ve druhé části se soustředí na řadu specifických filozofických otázek, s cílem usnadnit učitelům přístup k problémům jejich každodenní pedagogické praxe."--Autorské resumé
Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta aplikované informatiky
Keywords: filozofie; dějiny filozofie; praktická filozofie; philosophy; history of philosophy; practical philosophy; elektronické knihy; učebnice vysokých škol; electronic books; textbooks (higher)