Válečná odysea 1939-46 : vzpomínky - Šerhant, Jan, 1907-1983 (Vintage Aviation, 2019)
Vzpomínky československého stíhacího a dopravního letce na období druhé světové války.
Keywords: Šerhant, Jan, -- 1907-1983; Velká Británie. -- Royal Air Force; 1939-1945; 1939-1946; vojenští letci -- Československo -- 1939-1945; vojenské letectvo -- Velká Británie -- 1939-1945; druhá světová válka (1939-1945); military air pilots -- Czechoslovakia -- 1939-1945; air forces -- Great Britain -- 1939-1945; World War (1939-1945); autobiografické vzpomínky; autobiographical reminiscences