Marvel : co jste neměli vědět o komiksovém zázraku - Howe, Sean (Paseka, 2016)
Poutavě napsaný příběh komiksového vydavatelství Marvel. Zachycuje jeho fascinující a zároveň drsné dějiny: skromné počátky, ohromující úspěchy i pády. Hrdinové zrození v Marvelu ovládli nejen komiksový průmysl, ale i hollywoodských film.