Jedinečnost a reprodukce fotografického obrazu - Přibyl, Ondřej, 1978- (Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze, 2014)
Monografie zkoumá vztah fotografického média a reality, respektive reprezentaci reality ve fotografii.