Streampunkeři - Kyncl, Robert, 1970-; Peyvan, Maany (Host, 2018)
Nevšední průvodce nabízí fascinující vhled do zákulisí úspěchu průkopníků YouTube. Kniha přináší příběhy talentovaných tvůrců a bavičů, kteří tzv. přepsali klasická pravidla a přetvořili způsob fungování médií. Někteří z nich mají větší publikum než nejúspěšnější televizní pořady, vybudovali prosperující firmy a změnili zaběhlé divácké návyky. Vypravěčem cesty na výsluní této úspěšné digitální platformy je sám obchodní ředitel YouTube, Robert Kyncl.
Podnázev v prelimináriích: YouTube & mediální rebelové
Keywords: YouTube; internet -- sociální aspekty; internet -- ekonomické aspekty; digitální média; vlogy; zábava; masmédia a společnost; Internet -- social aspects; Internet -- economic aspects; digital media; vlogs; entertainment; mass media and society; streaming -- webcasting; populárně-naučné publikace; popular works