Ekologie chovu včel - Čermák, Květoslav, 1956-; Sládek, Karel, 1973- (Pavel Mervart, 2016)
Odborná publikace se věnuje odkazu J. G. Mendela v kontextu ekologického chovu včel, představuje jednotlivá dílčí specifika ekologie chovu včel, spojená s teoretickými úvahami o vztahu člověka k přírodě.
Částečně přeloženo z angličtiny?
Keywords: včelařství; včely; ekologie živočichů; chov včel; bee culture; Apoidea; animal ecology; bee keeping; kolektivní monografie; collective monographs