Věda o symbolech : příspěvek ke studiu principů a metod obecné symboliky - Alleau, René, 1917-2013 (Malvern, 2014)
Eseje přináší informace o symbolech, metodách a principech obecné symboliky, neboli také o vědě o symbolech. Příspěvky se týkají obecných i antropologických předpokladů symboliky a jejích proměn a funkcí.
1000 výt.
Keywords: symboly; symboly -- klasifikace; interpretace (filozofie); teorie poznání; symbols; symbols -- classification; interpretation (philosophy); theory of knowledge; eseje; essays