Filmaři všech zemí, spojte se! : zapomenutý internacionalismus, československý film a třetí svět = Filmmakers of the world, unite! : forgotten internationalism, Czechoslovak film and the third world - Stejskalová, Tereza, 1981-; Jones, Phil, 1960-; Pietrasová, Kateřina, 1969-; Pleasance, Simon (Tranzit.cz, 2017)
Dvojjazyčná publikace obsahuje eseje či rozhovory týkající se pobytu zahraničních studentů ze zemí Asie, Afriky a Latinské Ameriky v socialistickém Československu v rámci jejich studií na pražské FAMU.