Forma sleduje smysl : na okraj architektury - Kohout, Michal, 1964- (Obec širšího společenství českých unitářů, 2016)
Soubor úvah z let 2008-2011, v nichž se český architekt a vysokoškolský pedagog snaží vymezit sociální roli architektury a přispět tak k lepšímu povědomí o významu disciplíny, která významně ovlivňuje prostředí, v němž žijeme.