Foucault a Deleuze : o těle, experimentu a etice - Charvát, Martin, 1989- (Togga : Metropolitan University Prague Press, 2018)
Kniha českého literárního teoretika a sémiotika uvádí do myšlení o etice, tělesnosti, podmanění a svobodě a o charakteru vztahu jednotlivce a společnosti v díle dvou významných francouzských filozofů 20. století.