Vztahy a nástrahy ve školní třídě - Ženatová, Zdenka (RAABE, 2018)
Publikace se věnuje problematice začlenění do třídního kolektivu žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, žáků se sociálním nebo kulturním znevýhodněním a s tím souvisejícím problémem rasismu.
Keywords: integrovaná výchova a vzdělávání; děti se sociálním znevýhodněním; klima školy; prevence (sociální problémy); sociální inkluze; integrated education; children with social disadvantage; school environment; prevention (social problems); social inclusion; příručky; handbooks and manuals