Antonín Kybal - Vlčková, Lucie, 1975- (KANT, 2016)
Velkoryse vypravená kolektivní monografie podává ucelený pohled na tvorbu Antonína Kybala, jednoho z nejvýznamnějších autorů českého designu 20. století; i když těžištěm jeho díla byla textilní tvorba, působil zároveň jako teoretik designu a pedagog.