Postkonceptuální přesahy v české kresbě - Sýkorová, Lenka, 1977- (Fakulta umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně, 2015)
Publikace věnovaná vývoji české kresby v 21. století. V rámci případových studií autoři poukazují na různorodost projevů a přesahů současné kresby, která proniká i do dalších uměleckých médií (instalace, performance, digitální technologie apod.).
Životopisná data
350 výtisků
Keywords: 21. století; výtvarní umělci -- Česko -- 21. století; česká kresba -- 21. století; moderní umění -- Česko; intelektuální život -- Česko -- 21. století; artists -- Czechia -- 21st century; Czech drawing -- 21st century; modern art -- Czechia; intellectual life -- Czechia -- 21st century; kolektivní monografie; collective monographs