Postkonceptuální přesahy v české kresbě - Sýkorová, Lenka, 1977- (Projekty, 2015)
Publikace věnovaná vývoji české kresby v 21. století. V rámci případových studií autoři poukazují na různorodost projevů a přesahů současné kresby, která proniká i do dalších uměleckých médií (instalace, performance, digitální technologie apod.).