Investice do akcií : základy value investování - Čermák, Petr, 1983- (Brána, 2018)
Kniha plná rad, jak úspěšně investovat do akcií. Tato publikace je určena všem dlouhodobým investorům, kteří by rádi využili zajímavý výnosový potenciál akcií, ale zároveň nechtějí podstupovat příliš velké riziko. Autor zde rozebírá základní principy investování, různé způsoby vyhledávání investičních příležitostí i oceňování společností, věnuje se též otázkám nákupu a prodeje akcií, sestavení a správě portfolia a řadě dalších témat. Nakladatelská anotace.
Keywords: akcie; kapitálové trhy; finanční investování; stocks; capital market; financial investments; příručky; handbooks and manuals