The librarian of Auschwitz - Iturbe, Antonio G., 1967- (Ebury Press, 2019)
Příběh židovské dívky, která působila v nacistickém vyhlazovacím táboře Osvětim jako knihovnice. Kniha je inspirována skutečnými životními osudy Dity Krausové.
Přeloženo ze španělštiny
Keywords: Krausová, Dita, -- 1929-; Osvětim (koncentrační tábor); přeživší holocaust; holocaust (1939-1945); koncentrační tábory -- Polsko -- 20. století; holocaust survivors; concentration camps -- Poland -- 20th century; historické romány; španělské romány; historical novels; Spanish fiction