The librarian of Auschwitz - Iturbe, Antonio G., 1967- (Ebury Press, 2019)
Příběh židovské dívky, která působila v nacistickém vyhlazovacím táboře Osvětim jako knihovnice. Kniha je inspirována skutečnými životními osudy Dity Krausové.