Velká kniha o rumu - Becker, Dirk; Wirtz, Dieter H., 1950- (Jota, 2018)
Kniha se věnuje historii cukrové třtiny, destilaci i světovým producentům. V této souvislosti referuje o nejvýznamnějších značkách rumu či nejslavnějších světových palírnách.
Obsahuje rejstřík
Keywords: rum; výroba alkoholických nápojů -- země světa; výroba alkoholických nápojů -- dějiny; alcoholic beverages production -- countries of the world; alcoholic beverages production -- history; přehledy; fotografické publikace; surveys; photographical works