Světový street art - Hunter, Garry (CPress, 2017)
Publikace představuje práce nejvýznamnějších streetových umělců, zároveň dokládá celou škálu přístupů, které street art používá (šablony, plakáty, malba, kombinovaná média). Úvodní část stručně nastiňuje kořeny a proměny street artového umění, obrazová část nabízí ukázky tvorby osobností street artu z celého světa.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: 21. století; pouliční umělci -- 21. století; street art -- 21. století; street artists -- 21st century; street art -- 21st century; přehledy; fotografické publikace; surveys; photographical works