Světový street art - Hunter, Garry (CPress, 2017)
Publikace představuje práce nejvýznamnějších streetových umělců, zároveň dokládá celou škálu přístupů, které street art používá (šablony, plakáty, malba, kombinovaná média). Úvodní část stručně nastiňuje kořeny a proměny street artového umění, obrazová část nabízí ukázky tvorby osobností street artu z celého světa.