Cílená zpětná vazba : metody pro vedoucí skupin a učitele - Reitmayerová, Eva; Broumová, Věra (Portál, 2015)
Cílená zpětná vazba se využívá vědomě či nevědomě prakticky ve všech oblastech vzdělávání, při aktivitách pro volný čas dětí, mládeže i dospělých, v kurzech pro pracovní týmy, v poradenství a supervizi, v pomáhajících profesích.