Psychologie ovlivňování : 99 tipů pro zvýšení vaší přesvědčivosti - Prokůpek, Vít, 1981- (Vít Prokůpek, 2017)
Kdo chce dělat správná rozhodnutí, musí mít schopnost rozumět, jak probíhá lidské rozhodování a jak dochází ke změně postojů a chování. Kniha dává nahlédnout do podstaty principů reciprocity, vzácnosti nebo konzistence. Získané znalosti lze využít k tomu, aby byl jedinec méně zmanipulovatelný a dokázal rozeznat, kdy to s ním druzí myslí dobře a kdy ne. Na druhé straně můžete sami tyto techniky využívat a stát se tak přesvědčivějšími či mít moc ovlivňovat druhé kolem sebe.