Prezident republiky - Koudelka, Zdeněk, 1969- (Leges, 2018)
Monografie poskytuje komplexní informace o prezidentovi republiky z právnického hlediska. Velká pozornost je v textu věnována jeho pravomocem.
Publikace byla vydána ve spolupráci a s podporou Vysoké školy Karla Engliše
Keywords: prezident republiky -- Československo; prezident republiky -- Česko; pravomoci prezidenta -- Československo; pravomoci prezidenta -- Česko; politický systém -- Československo; politický systém -- Česko; presidency -- Czechoslovakia; presidency -- Czechia; presidential power -- Czechoslovakia; presidential power -- Czechia; political system -- Czechoslovakia; political system -- Czechia; monografie; monographs