Němčina : 100 tipů a nápadů pro atraktivní výuku - Michňová, Iva, 1972- (Grada, 2019)
Netradiční učebnice poskytuje různé aktivity, cvičení a zajímavosti k doplnění výuky němčiny.
Keywords: němčina; jazyková výuka; jazykové hry; German language; language teaching and learning; language games; příručky; pracovní listy; handbooks and manuals; activity pages