Hitmakeři : tajemství popularity v éře rozptylování - Thompson, Derek, 1986- (Jan Melvil Publishing, 2017)
Kulturně společenské, ekonomické, mediální a psychologické aspekty působící ve světě populárního umění. Autor sleduje "skutečný příběh" úspěchu na základě zákonitostí fungování tržních mechanismů, psychologie a mediálních strategií.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: masová kultura -- psychologické aspekty; komunikace (sdělování); popularita; úspěch; popular culture -- psychological aspects; human communication; popularity; success; úvahy; essays