Microsoft® Word® 2016 nejen pro školy - Klatovský, Karel (Computer Media, 2016)
Názorně a srozumitelně popisuje tvorbu a formátování textu, práci se soubory, s tabulkami a grafikou. Je členěna tematicky do samostatných kapitol a dále podle obtížnosti od jednodušších po složitější úkony. Obsahuje užitečné přílohy, např. klávesové zkratky nebo vzorník vybraných typů písem.
Nad názvem: Microsoft Office 2016
Obálkový podnázev: učebnice textového editoru
Keywords: Microsoft Word 2016 (software); textové procesory; Microsoft Word 2016; word processors; učebnice; textbooks