Microsoft® PowerPoint® 2016 nejen pro školy - Klatovský, Karel (Computer Media, 2016)
Názorně a srozumitelně popisuje tvorbu prezentací. Je členěna tematicky do samostatných kapitol a dále podle obtížnosti od jednodušších po složitější úkony. Obsahuje přílohy se základními efekty animace, s galerií přechodů snímků a se základním ovládáním prezentace.
Nad názvem: Microsoft Office 2016
Obálkový podnázev: učebnice prezentačního manažeru
Keywords: Microsoft PowerPoint 2016 (software); prezentační grafika; Microsoft PowerPoint 2016; presentation graphics; učebnice; textbooks